Välkommen till en måltid hos oss

Fika eller trerätters middag. Föreningsmöte, kompisgänget eller mammas 60-års firande. Vill du hålla din vigsel i vår vackra trädgård så är vi öppna även för det. En söndag i månaden dukar vi också upp för Afternoon tea. Hos oss på Länsmansgården får ni en fin stund med era vänner.

Hemlagad mat

I mysig omgivning

För att du som gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt hos oss på Länsmansgården erbjuder vi hemlagad mat som förhöjs av rekommenderad dryck i din smak.

Hör av dig senast dagen innan du anländer för att boka in dig på kvällens trerättersmeny.

Njut i trädgården

Sommartid dukar vi gärna upp för middag utomhus så ni kan ta vara på den härliga sommarvärmen samtidigt som ni serveras säsongens meny.

Anders står även alltid redo att rekommendera passande dryck från sitt spännande sortiment av öl, vin och whisky.

Hembakat

Av Agneta

Bättre sätt att starta morgonen på än med nybakat bröd kan vara svårt att hitta. Och en bra middag fullbordas såklart med en trevlig dessert. Numera finns det även en bagarstuga med vedeldad stenugn på tomten, där tunnbröd samt en och en annan pizza gräddas!

Varje månad anordnar vi även afternoon tea vilket du kan läsa mer om här!

Bokade middagar & Catering

Vi tar emot bokade grupper på åtta till cirka trettio personer. Berätta dina önskemål, när ni vill komma och hur många ni blir, så sätter vi ihop ett förslag på en meny på råvaror som är aktuella för årstiden.

Vi tycker att miljön på Länsmansgården betyder mycket för matupplevelsen, men ibland åker vi ut med måltider. Buffé med kallskuret, grillat och sallad, smörgåstårtor, småkakor samt bröllopstårtor är exempel på sådant som går att få cater:at.

Maila agneta@lansmansgarden-adalen.se med dina önskemål så hör vi av oss!

Matdalen på Länsmansgården Ådalen